Sökordsanalys, Strategi, On-page, länkbyggnad och löpande rapportering

Sökmotoroptimering (SEO) kan vara avgörande för ett företags framgång på Internet. Våra SEO-strategier hjälper din webbplats att nå högre placering i sökresultaten hos sökmotorer.

Innan vi påbörjar ett projekt utför vi en fullständig sökordsanalys för att hjälpa er att välja ut de mest effektiva sökfraserna. Sedan tar vi fram en strategi som är skräddarsydd efter era visioner och krav.

Resultatet leder till fler relevanta besökare hittar till er sajt, försäljningen ökar och ditt företag blir mer lönsamt!

 

SEO TEST

Gör ett kostnadsfritt SEO test snabbt och få svar på vad som är bra respektive mindre bra med din hemsida.Frågor & Svar om Sökmotoroptimering (SEO)

1. Vilka fraser/sökord ska jag ranka på?

Vi börjar alltid med en ”Sökordsanalys” där vi går igenom alla tänkbara sökord för ert företag och branch. Vi tittar på sökvolym, relevans och konkurrens för att på bästa sätt hitta sökord och fraser med störst avkastning (return on investment).

Vill du börja undersöka själv så rekommenderar vi dig att börja med att sätta dig in i dina besökare och kunders tankemönster. Vad och hur Googlar din målgrupp?

2. Kan jag sökmotoroptimera själv?

SEO brukar delas upp i 2 huvudkategorier (On-page & Länkuppbyggnad). Sökmotorer älskar relevant, uppdaterat innehåll så därför kan du ofta själv stärka dina resultat långsiktigt bara genom att skriva inlägg och texter. 

Däremot finns det hundratals parametrar som påverkar hur bra din sida rankar. Det kan vara överväldigande för gemene man att både förvärva sig den kunskapen och sedan applicera den på korrekt sätt. Men vi hjälper er gärna att nå de resultat!

3. Hur lång tid tar det att sökmotoroptimera?

Sökmotoroptimering tar olika lång tid beroende på omfattningen av projektet, konkurrensen på Google och antal sökord. När arbetet är igång brukar det normalt sätt ta mellan 1 vecka och 3 månader innan ett resultat uppnås.

4. Vad kostar sökmotoroptimering?

Det är omöjligt att ge en seriös prisbild på sökmotoroptimering utan att göra grundläggande research. Vill du optimera rikstäckande eller lokalt, hur är konkurrensen och vilka förutsättningar har din nuvarande hemsida? Vi hjälper dig gärna att svara på frågorna samt välja rätt sökord och räkna på priser. 

Du kan redan nu göra vårt SEO-TEST för att ser hur du rankar idag!

Kontentan AB

Framtagning av ny webbplats med syfte att få besökare att ladda ner en gratis sammanfattning/e-bok.

www.kontentan.se

Marktavlan i Sverige AB

Utveckling och framtagning av webbplatsen. Handelsplattform där man kan köpa/sälja schaktmassor.

www.marktavlan.se

Egen tid AB

Re-design och uppbyggnad av bokningsfunktion med betaltjänst samt sökmotoroptimering av webbplatsen.

www.egentid.se

Berätta gärna om ert projekt!

Låt oss titta på hur vi kan hjälpa ertföretag att växa och nå dit ni vill.