Analys – mer än bara statistik!

ANALYSDELEN i vårt verktyg spårar och registrerar dina besökares beteende på din hemsida. Med hjälp av denna information kan vi hjälpa er att få fler nya och återkommande besökare vilket ökar möjligheten till affär.

Våra kunniga analytiker går igenom användarbeteendet kontinuerligt och förser dig med goda råd till förbättringar.

Genom analysen kan du enkelt se var dina besökare kommer ifrån (sökmotor/e-post kampanj/direkt/sociala medier), hur länge var de inne, vilken enhet surfade de in genom (mobil/surfplatta/dator), hur har de navigerat och varför de lämnade din webbplats. Med hjälp av den statistiken kan vi ge er en rivstart för att faktiskt lyckas på Internet, och på så sätt nå digital lönsamhet.

Vi hjälper inte bara dig med den så kallade ”on-page”-analysen utan kan även ge goda underlag för hur ni lättast ska kunna driva trafik och få in fler betalande kunder. Ta en titt på våra tjänster så ser ni snabbt att vår kompetens är starkt förankrad även i marknadsföring.

Leadsgeneratorn – ett kraftfullt säljverktyg!

LEADSGENERATORN ser VEM som besöker din hemsida/butik och levererar kontaktuppgifter för uppföljning. Varje morgon får du ett mail vilket talar om exakt vem som varit på besök. Med ett enkelt klick når du sedan all information du behöver, kontaktperson, telefonnummer och ekonomisk status.

Varje gång verktyget identifierar att ett företag besökt er webbplats så ges du all den information som behövs för att ta fram effektiva säljunderlag. Vilka sökord använde de och vilka produkter/tjänster är företaget intresserade av? Var finns företaget och hur hittade de till er sida? All denna information i ett användargränssnitt som är anpassat för kunder med liten datorkunskap.

Mediakonsten Analytics levereras som en färdigpaketerad tjänst, men med möjlighet för personlig anpassning efter behov. Du behöver aldrig oroa dig för drift eller backup. Vi tar hand om våra kunder och erbjuder fri support och utbildning av verktyget.

Få en gratis analys

Skapa din analyskod här nedan och lägga in den på din hemsida så återkommer vi med en analys inom 3 veckor.

Frågor & Svar om Mediakonsten Analytics

1. Hur lägger jag in analyskoden?

När du fyllt i formuläret ovan och klickat på ”Skapa Analyskod” så skickas du till en sida som innehåller både koden samt instruktioner för att lägga in den. Har du en WordPress-sida så kan du enkelt lägga in koden via en plugin. Annars handlar det om att klippa och klistra in den i ”Footern” på sidan.

2. Är det säkert?

Analyskoden är en sträng Javascript-kod och fungerar precis som Google Analytics spårningskod. Vid varje besök skickas anonym data till vår krypterade server. Vi lagrar datan i en databas som endast är tillgänglig för oss. Efter analysen är gjord kommer vi att sluta lagra er data om inget annat är överenskommet. Vi lämnar inte ut uppgifter om er eller er sajt till tredjehandsparter.

3. Vad spårar ni för något?

Vi spårar endast data som är rör besökarna på er webbplats. Inga känsliga uppgifter sparas (ex kortuppgifter, personuppgifter osv). Varje besök registreras i vårt analysverktyg och vi kan sedan titta på datan både ur makro- och mikroperspektiv.

4. Vad händer efter analysen?

Efter analysen är gjord och vi har presenterat statistiken och eventuella förbättringsåtgärder så är det upp till er vad ni vill göra av informationen. Vi offererar mer än gärna tjänster som hjälper er att optimera er webbplats, öka konverteringen eller driva trafik.

Kontentan AB

Framtagning av ny webbplats med syfte att få besökare att ladda ner en gratis sammanfattning/e-bok.

www.kontentan.se

Marktavlan i Sverige AB

Utveckling och framtagning av webbplatsen. Handelsplattform där man kan köpa/sälja schaktmassor.

www.marktavlan.se

Egen tid AB

Re-design och uppbyggnad av bokningsfunktion med betaltjänst samt sökmotoroptimering av webbplatsen.

www.egentid.se

Berätta gärna om ert projekt!

Låt oss titta på hur vi kan hjälpa ert företag att växa och nå dit ni vill.