Dina kunder kommer inte att ge dig en andra chans för att göra ett första intryck

I en digital värld är ett första intryck viktigt och en genomtänkt webbdesign tillsammans med välbyggd funktionalitet är nyckeln till framgång. Besökare tycker om att stanna på webbplatser som är estetiskt tilltalande och lätta att navigera. Låt oss på Mediakonsten hjälpa dig att göra ett enastående första intryck hos dina besökare.

Vad kostar en hemsida?

En hemsidas pris kan variera friskt beroende på innehåll och funktionalitet. Vår kalkylator räknar ut ett pris baserat på era behov!

Vad kostar det?

Hosting

Vi hjälper er med prisvärd hosting oavsett om ni vill ha hemsidan på vår server eller om ni vill hitta en extern leverantör som uppfyller era krav.

Responsiv Design

Med responsiv design kommer din hemsida att se bra ut och vara användarvänlig oberoende av om dina besökare surfar via datorn, läsplattan eller mobilen.

Design & Funktionalitet

Vi anpassar design och funktionalitet efter dina behov. Vi har webbutveckling och designers inhouse som antar de flesta utmaningar.

Enkelt att redigera

Vi bygger din hemsida så att du enkelt kan ändra eller uppdatera ditt innehåll på egen hand. Grundläggande utbildning ingår alltid hos oss!

Underhåll & Support

Vi tar säkerhet på högsta allvar och ser alltid till att hålla tätt i koden. Vi erbjuder dessutom underhåll för vidareutveckling och säkerhetsuppdateringar vid behov.

Säkerhet & Backup

Olyckor kan hända den bästa. Vi ser till att din hemsida har extra säkerhet i form av tidsplanerade backuper. På så sätt riskerar du aldrig att förlora allt!

Frågor & Svar om Hemsida

1. Vad ingår när man köper hemsida av er?

Vi bygger alla våra hemsidor ”Google-vänliga” vilket innebär att vi ger er alla förutsättningar för att ranka högt på Google. Det ingår alltid personlig kontakt med vår AD och webbutvecklare, Responsiv Design, ny/unik design samt utbildning på användarnivå i WordPress.

2. Vad innebär Responsiv Design?

Responsiv design som kommer från engelskan Responsive Web Design (RWD) innebär att man tillåter hemsidan att förändra sitt utseende beroende på vilken skärmstorlek och upplösning besökaren använder. På så vis ser hemsidan bra ut och användarvänlig oberoende av enhet (mobil, surfplatta, dator).

3. Finns det några hållhakar?

Nej! Hos oss finns inga dolda avgifter, gömda avtalsvillkor, bindningar eller fuffens. Vi anser att ärlighet varar längst och det är så vi vill bygga hållbara och långsiktiga relationer.

4. Vad kostar en hemsida?

Vad kostar en bil? Det är helt omöjligt att sätta ett pris på en hemsida utan att veta förutsättningarna. De två största parametrarna som påverkar priset är design och funktionalitet. Fyll gärna i och få en prisindikation via vår hemsidekalkylator.

Kontentan AB

Framtagning av ny webbplats med syfte att få besökare att ladda ner en gratis sammanfattning/e-bok.

www.kontentan.se

Marktavlan i Sverige AB

Utveckling och framtagning av webbplatsen. Handelsplattform där man kan köpa/sälja schaktmassor.

www.marktavlan.se

Egen tid AB

Re-design och uppbyggnad av bokningsfunktion med betaltjänst samt sökmotoroptimering av webbplatsen.

www.egentid.se

Berätta gärna om ert projekt!

Låt oss titta på hur vi kan hjälpa ert företag att växa och nå dit ni vill.