Genomtänkt e-postmarknadsföring hjälper ditt företag till nya affärer

E-postmarknadsföring utgör en effektiv förbindelse mellan dig och din målgrupp. Nå ut till dina befintliga och potentiella kunder och berätta om era senaste erbjudande och nyheter. Vi har alla verktyg för att genomföra en lyckad kampanj via e-post!

Många inom branschen är rörande överens om att e-post är en viktig del i marknadsföringen, särskilt för utveckling av långvariga och lönsamma relationer. En personlig, segmenterad och riktad kampanj kan vara oerhört kraftfull och effektiv. 

Vi har under åren byggt en viktig kompetens kring denna typ av marknadsföring. Många företag erbjuder separata delar som till exempel kontaktregister, design, och mailserver. Vi har i vår tur tänkt till och paketerat tjänsten till något som är heltäckande och kan ge våra kunder en fullständig lösning.

  • Vi hjälper till att ta fram strategier och målgrupper
  • Vi utformar och anpassar budskap i både text och bild
  • Vi utför, följer upp och rapporterar. 

E-postspårning – Enastående hjälpmedel

Tillsammans med Mediakonsten Analytics ger vi även våra kunder möjlighet till e-postspårning. Den kanske mest kraftfulla delen i vår e-postmarknadsföring. Genom att bifoga en så kallad ”personlig url” i e-postutskicket så får du en unik möjlighet att på individnivå se vad mottagaren har för beteende på din hemsida. Ett fullständigt enastående hjälpmedel för uppföljning och försäljning!

Frågor & Svar om E-postmarknadsföring

1. Vad är e-postmarknadsföring?

E-postmarknadsföring är metoden att via e-post kommunicera med sina kunder och/eller potentiella intressenter. Detta går att göra på många olika sätt, till exempel genom nyhetsbrev och säljbrev.

2. Får man skicka e-post hur som helst?

Till privatpersoner är det ej tillåtet att skicka till vem som helst. För att kunna skicka e-post till privatpersoner så krävs det att de aktivt valt att mottaga e-post från er. Till företag är det fullt tillåtet att skicka e-post, dock måste man kunna avanmäla sig på ett enkelt sätt.

3. Kan jag köpa e-postadresser av er?

Ja det kan du. Vi har genom åren samlat på oss och köpt e-postadresser från tredjeparts-leverantörer. Alla våra e-postadresser är B2B, d.v.s. e-postadresser till företag. Våra listor tvättas och sorteras regelbundet ifrån studsar och avregistrerade adresser. Vi har ett antal olika e-postregister med ex. SNI register, läns-/ortsregister, beslutsfattare osv.

4. Hur fungerar det?

Vi kan hjälpa dig med hela din e-postkampanj. Allt ifrån textskrivning, layout av e-postutskicket, till att skicka ut det via våra servrar och följa upp det med relevant statistik. Dessutom erbjuder vi vår unika e-postspårning för att följa mottagaren från att ha läst e-postutskicket, klickat in på hemsidan samt identifiera vad denne gjort på din hemsida.

Kontentan AB

Framtagning av ny webbplats med syfte att få besökare att ladda ner en gratis sammanfattning/e-bok.

www.kontentan.se

Marktavlan i Sverige AB

Utveckling och framtagning av webbplatsen. Handelsplattform där man kan köpa/sälja schaktmassor.

www.marktavlan.se

Egen tid AB

Re-design och uppbyggnad av bokningsfunktion med betaltjänst samt sökmotoroptimering av webbplatsen.

www.egentid.se

Berätta gärna om ert projekt!

Låt oss titta på hur vi kan hjälpa ert företag att växa och nå dit ni vill.