Vi ger dig en gratis analys baserad på statistik från din webbplats!

Fyller du i formuläret till höger så genererar vi en liten spårningskod som du sedan enkelt kan lägga in på din webbplats. Vad koden gör är att den läser av trafiken på din webbplats och ger oss de verktyg som behövs för att göra en pricksäker analys av din sida och dess besökare.

Underbygg dina beslut med välgrundad data
Vår analys ger dig konkreta bevis på vad som försiggår bakom kulissen. Vi berättar var du bäst lägger resurser för att uppfylla det tilltänkta syftet med sidan.

Så här går det till
Efter att du har klickat på ”Skapa Analyskod” kommer vi att ge dig instruktioner för hur du får in koden på hemsidan. Är du fortfarande osäker kan du kontakta din webbansvariga eller ringa oss så hjälper vi dig.

När koden är inlagd behöver du inte göra någonting, bara vänta. Vi kontaktar dig ungefär två veckor senare för att presentera vad vi har kommit fram till, antingen över telefon eller om vi träffas. Vi brukar behöva ungefär 30 minuter av er tid för att hinna gå igenom all statistik och eventuella förbättringsåtgärder. Denna tjänst är helt kostnadsfri och ni får göra exakt vad ni vill med den informationen vi ger er.

Få en gratis analys

Skapa din analyskod här nedan.

What’s the catch? 

Det finns ingen hållhake på denna tjänst! Vi vill att alla som kommer i kontakt med oss ges förutsättningar för att bättra sin närvaro på nätet.

Om vi presenterar förbättringsåtgärder i analysen så offererar vi gärna detta. Väljer ni någon annan för jobbet så är det helt okej, no hard feelings!

Genom åren har vi genomfört hundratals analyser av webbplatser. Allt ifrån små hobbysidor (100 besökare / månaden) till omfattande webbshoppar och portaler (100 000+ besök i månaden). 

Det är sällan resultatet av vår analys säger ”Grattis ni har en perfekt hemsida!”. Det finns i stort sett alltid möjligheter att förbättra sin webbplats och marknadsföring, men vi garanterar er att vår analys förblir objektiv och relevant. 

 

Vanliga Frågor

Hur lägger jag in analyskoden?

När du fyllt i formuläret ovan och klickat på ”Skapa Analyskod” så skickas du till en sida som innehåller både koden samt instruktioner för att lägga in den. 

Har du en WordPress-sida så kan du enkelt lägga in koden via en plugin. Annars handlar det om att klippa och klistra in den i ”Footern” på sidan. 

Vad spårar ni för något?

Vi spårar endast data som är rör besökarna på er webbplats. Inga känsliga uppgifter sparas (ex kortuppgifter, personuppgifter osv).

Varje besök registreras i vårt analysverktyg och vi kan sedan titta på datan både ur makro- och mikroperspektiv.

Några exempel på frågor vi kan besvara med statistiken till hands:

  • Hur många besökare har ni?
  • Vilken region kommer era besökare från?
  • Hur hittar era besökare er sida? 
  • Vilken typ av utrustning använder era besökare och hur ser sidan ut i deras miljö?
  • Är era besökare privatpersoner eller företag?
  • Hur rör sig era besökare när de väl är inne på sidan?
  • Var och varför lämnar era besökare webbplatsen?
Är det säkert?

Analyskoden är en sträng Javascript-kod och fungerar precis som Google Analytics spårningskod. Vid varje besök skickas anonym data till vår krypterade server. Vi lagrar datan i en databas som endast är tillgänglig för oss. 

Efter analysen är gjord kommer vi att sluta lagra er data om inget annat är överenskommet. Vi lämnar inte ut uppgifter om er eller er sajt till tredjehandsparter.

Vi tar vi inget ansvar för om ni lägger in koden fel eller om ni på annat sätt får problem med er webbplats. Är ni osäkra så hör av er!

Vad händer efter analysen?

Efter analysen är gjord och vi har presenterat statistiken och eventuella förbättringsåtgärder så är det upp till er vad ni vill göra av informationen.

Vi offererar mer än gärna tjänster som hjälper er att optimera er webbplats, öka konverteringen eller driva trafik.